Over Eilandbouw

Voor alle werkzaamheden rond uw vastgoed op Terschelling. Van kleine reparaties tot grote renovaties, van storingsdiensten tot schilderwerken en van installatiewerk tot tuinonderhoud: Eilandbouw biedt één aanspreekpunt voor alle klussen. Wij werken vlot, vakkundig en tegen scherp tarief.

Eilandbouw is ooit begonnen door twee eilanders; Sebastiaan Walsweer en Anne Oude Vrielink en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf op Terschelling met een vast team allround bouwvakkers en een groot netwerk van zelfstandige bouwvakkers.

Begin 2017 zijn we verhuisd naar het bedrijventerrein op West-Terschelling en hebben we daar ook een (bouw)winkel geopend. Hier kunnen collega bouwers en particulieren van ma. t/m za. terecht voor bouw- en installatiemateriaal.

Over Eilandbeheer

Uw partner voor het beheer van uw vakantiewoning op Terschelling. Van sleutelbeheer en linnengoed tot schoonmaak en verwelkomen van gasten. Het pakket kiest u zelf zo uitgebreid u wilt. Kijk voor meer informatie op de website van Eilandbeheer.