Verbouwen; van offerte tot oplevering

Bij een verbouwing komt veel kijken en dit vergt een goede voorbereiding. Waar moet u aan denken bij het verbouwen van uw huis of vakantiewoning op Terschelling? Of misschien heeft u plannen om uw badkamer of keuken te verbouwen? Eilandbouw helpt u door het bouwproces; van een scherpe offerte tot aan de oplevering. We beantwoorden graag uw vragen over de (on)verwachte kosten, denken met alle plezier mee in het verbouwplan en vergunningaanvragen en dragen slimme oplossingen aan.

Een aanbouw voor meer woongenot

Heeft u het idee dat uw huis of vakantiewoning op Terschelling te klein is of wordt? Een aanbouw kan een goede oplossing tot meer woongenot bieden. En dan natuurlijk het liefst zonder een wekenlange verbouwing en met zo min mogelijk overlast. Eilandbouw begrijpt dat. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een aanbouw voor uw huis of vakantiewoning op Terschelling? Eilandbouw komt graag bij u langs voor advies en een offerte op maat.

Een uitbouw voor uw (vakantie)woning

We hebben o.a. ook ervaring in het bouwen en plaatsen van een dakkapel, serre of terrasoverkapping. Wilt u graag een schuur of garage als uitbreiding bij of aan uw huis? Ook hierover adviseert Eilandbouw u graag. 

Verder kennismaken? Geen klus gaat ons te ver. Neem gerust contact met ons op!