uw huis, schuur of vakantiewoning verbouwen?

thin
kraan Terschelling

Van offerte tot oplevering

Bij een verbouwing komt veel kijken en dit vergt een goede voorbereiding. Waar moet u aan denken bij het verbouwen van uw huis of vakantiewoning op Terschelling?

Of misschien heeft u plannen om uw badkamer of keuken te verbouwen? Eilandbouw helpt u door het bouwproces; van een scherpe offerte tot aan de oplevering.

We beantwoorden graag uw vragen over de (on)verwachte kosten, denken met alle plezier mee in het verbouwplan en vergunningaanvragen en dragen slimme oplossingen aan.

Aanbouw

Meer woongenot? Heeft u het idee dat uw huis of vakantiewoning op Terschelling te klein is of wordt? Een aanbouw kan een goede oplossing tot meer woongenot bieden. En dan natuurlijk het liefst zonder een wekenlange verbouwing en met zo min mogelijk overlast. Eilandbouw begrijpt dat.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een aanbouw voor uw huis of vakantiewoning op Terschelling? Eilandbouw komt graag bij u langs voor advies en een offerte op maat.

Uitbouw

We hebben o.a. ook ervaring in het bouwen en plaatsen van een dakkapel, serre of terrasoverkapping.


Wilt u graag een schuur of garage als uitbreiding bij of aan uw huis?

Ook hierover adviseert Eilandbouw u graag!

Dakwerk

Bij een goed onderhouden huis hoort een knap dak. Niet alleen beschermt het dak uw (vakantie)woning tegen weersomstandigheden, het zorgt ook voor een mooi aanzicht. Voor dakbedekking, dakrenovatie en dakonderhoud bent u bij Eilandbouw aan het juiste adres. Eilandbouw is specialist in dakwerken, we hebben ruim 25 jaar dakdekkerervaring in huis. Moeten de dakgoten worden schoongemaakt of de schoorsteen geveegd?

Ook daar draaien wij de hand niet voor om.

Zonnepanelen

Overweegt u zonnepanelen?

Met zonnepanelen op uw dak kunt u profiteren van uw eigen, duurzame zonne-energie. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op basis van uw dakoppervlakte en energieverbruik.

Contact